Blivit misshandlad? | Misstänkt för misshandel?

Om du misstänks för misshandel

Är du misstänkt för brott eller riskerar att misstänkas? Ring oss direkt så hjälper vi dig. Om du misstänks för ett brott som har fängelse i straffskalan har du normalt sett rätt till en offentlig försvarare, det vill säga en försvarsadvokat.

Om du kallas till förhör kan det vara klokt att ringa till polisen och tala om att du önskar en specifik advokat som din försvarare. Du har rätt att begära vem du vill. Om advokaten är tillgänglig att åta sig uppdraget kommer domstolen att förordna denna advokat åt dig. När du har rätt till offentlig försvarare betalar staten advokatens kostnader.

Pågående misshandel

Beroende på vilken inkomst du har kan du dock bli återbetalningsskyldig för hela eller en del av kostnaden om du döms för brottet. Innan förhöret kommer du att informeras av din försvarsadvokat om hur ett polisförhör går till. Advokaten kommer även att ge dig råd om vilka typer av frågor som kan komma att ställas och hur du kan förhålla dig till dessa. Vi har stor erfarenhet inom detta område.

Vi befinner oss i rätten ett flertal gånger per vecka och är beredda att tackla alla tänkbara situationer som kan uppstå. Du är trygg med vilken som helst av våra duktiga advokater.

Om du avstår från att själv önska en särskild advokat eller advokatbyrå kommer tingsrätten att utse en advokat åt dig. Du har rätt att byta ut den advokat du har fått förordnad av domstolen om du inte är nöjd. Begär att få byta till en advokat som arbetar hos oss.

Du har alltid rätt att byta ut din förordnade advokat om du inte är nöjd

Behrang Eslami, Advokat

Välkommen

Välkommen till Advokatfirman Defens webbplats Advokat Misshandel. Här finns information, fakta och råd för den som är misstänkt för misshandel eller blivit utsatt och var man vänder sig om man behöver rättshjälp.

Behöver du komma i kontakt med en bra och erfaren advokat gällande ett misshandelsfall så är du välkommen ringa oss direkt på 08-24 26 10 eller skicka ett mail till [email protected], alternativt använda kontkaktformuläret.

Kontakt

Advokatfirman Defens

Kornhamnstorg 57
111 27 Stockholm

Tel: 08-24 26 10

E-post: [email protected]

Facebook

Nyhetsbrev

Vill du få information om brottmål? Anmäl dig till nyhetsbrevet.

Länkar

Brottsofferjouren

Ladda ner vår app

Som en av få advokatbyråer har vi en egen app där klienter bland annat kan chatta krypterat med oss. Ladda ner Defensappen på Appstore eller Google Play.

Defensappen på Appstore Defensappen på Google Play

SvenskaLänkar.com - en bra svensk seo-optimerad länkkatalog

Vänd dig till oss när du behöver rättshjälp

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)