Blivit misshandlad? | Misstänkt för misshandel?

Kvalificerade advokater som kan misshandelsmål

Advokatfirman Defens är en väl etablerad advokatbyrå i Stockholm med ett gott renommé i branchen. Vår samlade kunskap och erfarenhet och att vi uppnår resultat gör att många väljer att anlita oss som försvarare eller målsägandebiträde. Och det kanske inte är så konstigt att just våra framgångar bidragit till att vi allt oftare tilldelas större rättsfall, där resultatet är helt avgörande. Men inget fall är för stort eller för litet för oss, och just misshandelsfall är något som vi har extra mycket erfarenhet av och med goda utfall för våra kunders favör i de flesta fallen.

När du anlitar Advokatfirman Defens så kan du räkna med att du som klient alltid sätts i första hand. Ditt ombud kommer att tillvarata och bevaka enbart dina intressen och företräda dig på bästa sätt. Oss kan du nå alla dagar på året ifall du behöver komma i kontakt med oss snabbt.

Advokatbyrån grundades 2010 av Anton Strand, Gustaf Ljungström och Sargon De Basso som
innan varit kollegor hos Peter Althins advokatfirma. Vid starten var också Advokat Peter Linkvist med som delägare men lämnade verksamheten 2015 och året därefter gick Sargon De Basso också vidare med egen verksamhet.Anton Strand, en av grundarna av Advokatfirman Defens hade en vision om att skapa en mer flexibel advokatbyrå med spetskompetens med fokus på straffrättens område med kompletterande kvalitativa tjänster inom civilrättens område för privatpersoner och mindre företag. Valet av advokatbyråns namn var också viktigt så ett distinkt och generiskt namnval ledde till valet av namnet Defens som betyder Försvar på engelska.

Advokatfirman Defens består idag av tolv medarbetare. Advokatfirman har sedan starten utvecklats till en etablerad advokatfirma med spetskompetens inom straffrättens område. Inom advokatfirmans kompetens ligger även kvalitativa tjänster inom civilrättens område för privatpersoner och mindre företag.

Till vårat kontor på Kornhamnstorg i Gamla stan i Stockholm är du alltid välkommen till när du behöver vår hjälp om du är misstänkt för misshandel eller om du har blivit utsatt för misshandel. Vi erbjuder fri konsultation, så du behöver inte vara orolig för att det ska kosta något när du kontaktar oss första gången.
Vi vet att många drar sig för att söka hjälp just på grund av kostnaderna med det finns möjlighet till olika former av rättshjälp som håller kostnader nere. Hör med ditt försäkringbolag eller vänd dig till Rättshjälpsmyndigheten.

Oavsett så är du alltid välkommen att vända dig till oss när du behöver juridisk hjälp! Våra advokater och jurister står redo att biträda dig.

Välkommen

Välkommen till Advokatfirman Defens webbplats Advokat Misshandel. Här finns information, fakta och råd för den som är misstänkt för misshandel eller blivit utsatt och var man vänder sig om man behöver rättshjälp.

Behöver du komma i kontakt med en bra och erfaren advokat gällande ett misshandelsfall så är du välkommen ringa oss direkt på 08-24 26 10 eller skicka ett mail till [email protected], alternativt använda kontkaktformuläret.

Kontakt

Advokatfirman Defens

Kornhamnstorg 57
111 27 Stockholm

Tel: 08-24 26 10

E-post: [email protected]

Facebook

Nyhetsbrev

Vill du få information om brottmål? Anmäl dig till nyhetsbrevet.

Länkar

Brottsofferjouren

Ladda ner vår app

Som en av få advokatbyråer har vi en egen app där klienter bland annat kan chatta krypterat med oss. Ladda ner Defensappen på Appstore eller Google Play.

Defensappen på Appstore Defensappen på Google Play

SvenskaLänkar.com - en bra svensk seo-optimerad länkkatalog

Vänd dig till oss när du behöver rättshjälp

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)