Blivit misshandlad? | Misstänkt för misshandel?

Förbättra rehabilitering efter misshandel med rätt stöd och skydd

Har du blivit misshandad och skador har uppstått kan olika ortopediska hjälpmedel hjälpa till att ge skydd, stöd och komfort. Fotledsskydd, handledsskydd, tumstöd, knäskydd är alla exempel på sådana hjälpmedel. Dessa skydd kan dessutom göra rehabilitering mer optimal, så varför inte skaffa ett handledsstöd, fotledsstöd eller något annat skydd för att bli återställd snabbare eller bara få en mer komfortabel tillvaro till dess att skadan är läkt.

Välj endast produkter som rekommenderas av läkare

Det är dock viktigt att välja rätt typ av skydd. Det finns många billiga skydd som man bör avstå helt från att använda. Man ska alltid välja skydd som är kliniskt testade och som kan rekommenderas av läkare och ortopeder. 

Här finns kliniskt testade ortopediska hjälpmedel att köpa

Limedic är ett medicintekniskt företag som också erbjuder de allra bästa fotledsskydden, knäskydden, tumstöden, handledsskydden online. Alla deras produkter är kliniskt testade och levereras normalt sett bara till sjukhus och vårdinrättningar. Produktutbudet är inte jättestort men det beror på att man bara har produkter som rekommenderas av läkare och ortopeder.

I vår webshop shop.limedic.se kan du köpa handledsskydd andra typer skydd och hjälpmedel:

  • Fotledsskydd
  • Handledsskydd
  • Tumstöd
  • Knäskydd
  • Duschskydd för arm och ben (för gips och ortos)
  • Regnskydd för gips och ortos
  • Förhöjningssandaler
  • Kompensationsskor

Chansa inte med den här typen av investeringar utan se till att införskaffa ett högkvalitativt och rekommenderat skydd.

Lär dig mer om handledsskydd och fotledsskydd

Vill du läsa mer om olika skydd och vad du ska tänka på så finns det flera bra hemsidor med mycket information på. På den här sidan finns info om fotledsskydd och stukad fot, men om du vill ha information om handskador och handledsskydd så ska du besöka sajten handledsskydd.nu som handlar om handledsskydd.

 

 

 

7 Nov 2023

Välkommen

Välkommen till Advokatfirman Defens webbplats Advokat Misshandel. Här finns information, fakta och råd för den som är misstänkt för misshandel eller blivit utsatt och var man vänder sig om man behöver rättshjälp.

Behöver du komma i kontakt med en bra och erfaren advokat gällande ett misshandelsfall så är du välkommen ringa oss direkt på 08-24 26 10 eller skicka ett mail till [email protected], alternativt använda kontkaktformuläret.

Kontakt

Advokatfirman Defens

Kornhamnstorg 57
111 27 Stockholm

Tel: 08-24 26 10

E-post: [email protected]

Facebook

Nyhetsbrev

Vill du få information om brottmål? Anmäl dig till nyhetsbrevet.

Länkar

Brottsofferjouren

Ladda ner vår app

Som en av få advokatbyråer har vi en egen app där klienter bland annat kan chatta krypterat med oss. Ladda ner Defensappen på Appstore eller Google Play.

Defensappen på Appstore Defensappen på Google Play

SvenskaLänkar.com - en bra svensk seo-optimerad länkkatalog

Vänd dig till oss när du behöver rättshjälp

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)