Blivit misshandlad? | Misstänkt för misshandel?

Har du blivit misshandlad på din semesterresa, eller ännu värre - råkat misshandla en annan person under din utlandsvistelse? Då kan du vara lämpligt att kontakta oss.

I andra länder gäller andra lagar, även om det mesta liknar Sverige. Det beror också såklart på vilket land där misshandel skett, oavsett om du blivit misshandlad eller misshandlat.

I vart fall är det alltid säkrast att kontakta en advokat eller annan juridisk kunnig inom detta juridiska område. Vi på Advokatfirman Defens har flera advokater som är redo att hjälpa dig med mångårig juridisk erfarenhet. 

Även om du råkat i trubbel under din utlandsvistelse så har kanske nya funderingar på att flytta utomlands uppstått. Behöver du komma i kontakt med en bra mäklare i Spanien så rekommenderar vi HomenetSpain. Här kan du läsa mer om att köpa bostad i Spanien.

Vill du istället komma i direkt kontakt med en kunnig och erfaren mäklare så ska du kontakta HomenetSpain.

Ge bort som gåva

Vill du ge bort din egendom i gåva till din barn, andra familjemedlemmar eller till någon vänlig själ i din omgivning så behöver ett gåvobrev upprättas. På gåvobrevfastighet.nu finns all information du behöver för att ge bort en gåva.

Kontakta oss

Du kan alltid kontakta oss om du har ytterligare funderingar och frågor. Lättast gör du det genom att fylla i kontaktformuläret som finns här.

5 Jul 2022

Välkommen

Välkommen till Advokatfirman Defens webbplats Advokat Misshandel. Här finns information, fakta och råd för den som är misstänkt för misshandel eller blivit utsatt och var man vänder sig om man behöver rättshjälp.

Behöver du komma i kontakt med en bra och erfaren advokat gällande ett misshandelsfall så är du välkommen ringa oss direkt på 08-24 26 10 eller skicka ett mail till [email protected], alternativt använda kontkaktformuläret.

Kontakt

Advokatfirman Defens

Kornhamnstorg 57
111 27 Stockholm

Tel: 08-24 26 10

E-post: [email protected]

Facebook

Nyhetsbrev

Vill du få information om brottmål? Anmäl dig till nyhetsbrevet.

Länkar

Brottsofferjouren

Ladda ner vår app

Som en av få advokatbyråer har vi en egen app där klienter bland annat kan chatta krypterat med oss. Ladda ner Defensappen på Appstore eller Google Play.

Defensappen på Appstore Defensappen på Google Play

SvenskaLänkar.com - en bra svensk seo-optimerad länkkatalog

Vänd dig till oss när du behöver rättshjälp

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)